look there is a new me now.

So, jag är redan sliten och det är Lördag?!  Men så kan det gå när det varit en vild spontan torsdagkväll inblandad.
Kvällen började hos vendela där jag och mina babes grillade kött och hade det awesome, senare var det många i gänget som skulle jobba dagen efter och stack hem. Men jag lina och olivia beslutade oss för att hitta på något mer! Det är ju liksom sommarlov, så vi stack helt spontant till J place och gjorde den så kallade dödspajen! hahaha.
Sjukt kuul, den blev även jävligt god!  Jiddrar inte! Senare vid kanske ett tiden på natten, stack vi ut till det kända spökhuset som ligger innan eksjö någonstans (?)  Vi gick in där och ägde lite, haha! Var faktiskt inte så farligt, men givetvis var det några som skulle skrämmas.. Efter detta blev det tillbaka till Johan och kolla film till typ 4 (?)
Så då tog jag mitt pick och pack, cyklade hem till olivia och spenderade natten där.
Fredags (igår) så festade vi hemma hos mig, vilket var jäävligt kul som vanligt! Men orkar inte berätta om allt :D
Ikväll ska vi nog parta vidare hos min käre vän lixa.
Men vi ses på fest!  Puss

I smoke my cigarettes with style

Jo, alltså jag vet! Jag har sagt att jag aldrig skulle skaffa blogg men vad gör man när man inte kan sova och ligger och läser massa bloggar... och tänker.. ska nog fan testa det ändå ;).
Okej ska göra som allaaa andra nu då, idag har jag hjälp min far att måla lite i trädgården!  Sjukt jobbigt, tror jag blivit hel ner degad av att vara ensam hemma hela tiden. Ligger i soffan och gör såå mycket.
Men senare på kvällen och jag och min familj in till jkpg och kollade på filmen Knight and day, och den var sjukt skön! Jag älskar Cameron Diaz, även Tom Cruise var riktigt skön i denna filmen. Dessa två spelade bra tillsammans.
Men nu känner jag att det var allt för ikväll (natt) Kanske fortsätter! Får se...
Puss godnatt

snyggemelinn som fotat mig!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0